Opskrivning & rundvisning

Fritidscenter Østerbro Nord - tidligere Karlsvognen, Kennedygården og Kildevæld

Opskrivning til klubplads

Som noget nyt er det nu muligt at skrive sit barn op til en klubplads fra uge 42 (2019), med klubstart august 2020. Bemærk at klubstart dato afhænger af hvilket fritidshjem man kommer fra.

Følg nedenstående link hvis du ønsker at skrive dit barn op til en plads i Fritidscenter Østerbro Nord:

Opskrivning

Ønskes en rundvisning på de enkelte matrikler, kan man kontakte Fritidscenterets afdelinger for nærmere aftale. For at kunne imødekomme alle ønsker om rundvisninger - og af hensyn til ressourcer - opfordrer vi Jer til at koordinere dato for besøg internt i forlædregrupperne før der aftales rundvisning. Vi har gode erfaringer med at I besøger Os klassevis.

Se i menuen til venstre hvornår vi laver rundvisning. (Husk at lave aftale med den enkelte afdeling før I møder op.)