Betaling/Kontingent

Kontingent for medlemsskab i fritids- og juniorklub (10-14år).

Det koster pt. 448 kr. i kontingent pr. måned at være medlem i et fritidscenter, der opkræves èn mdr. forud (juli måned er betalingsfri). I har mulighed for at søge om økonomisk friplads via Københavns kommunes hjemmeside.

Har man økonomisk friplads vil betalingen ske automatisk via kommunen. Kontingentet skal betales til kommunen - der er en måneds opsigelse.

Brugerbetaling

Pr. 1. februar 2020 er det ikke længere muligt at betale kontant for mad og andre aktiviteter. Alle børn, der er indmeldt i en af Københavns Kommunes Fritidscentre, får derfor udleveret et klubkort. Kortet skal børnene fremover bruge til at betale for mad, aktiviteter og ture ud af huset.

I klubberne står der en betalingsterminal, hvor dit barn scanner sit klubkort som betalingsmetode. Der skal være penge på kortet for, at dit barn kan betale med det. Det er nemt og sikkert at betale med klubkortet.

På klubkort.kk.dk har du mulighed for at følge med i de køb, barnet foretager. Du kan tilpasse klubkortkontoen, så det passer til dine og dit barns behov.

Vi anbefaler, at du sætter et billede på barnets klubkortkonto for at beskytte mod misbrug af kortet.

På klubkort.kk.dk er der en webshop, hvor klubben kan sælge ture m.m