Kreative Værksted

I værkstedet kan man sy, male, tegne, arbejde med ler, lave smykker og en masse andet. Vi arbejder med projekter ud fra forskellige temaer og op til højtider, bliver der bliver lavet gaver, pynt etc., men der er også plads til impulsive ideer. I værkstedet tager vi udgangspunkt i børnenes ønsker og evner. Vi lægger vægt på at der er en bred vifte af forskellige tilbud, der er med til at styrke og udfordre børnene. I vores arbejde med børn og unge har vi, ved at tage udgangspunkt i deres ressourcer og gennem faglig og pædagogisk støtte og motivation, set dem præstere og flytte grænser. Men mest af alt skal vi have det sjovt og gerne med et super resultat. Desuden oplever vi, at have mange gode snakke i værkstedet.

 

Sport

Vi forsøger med denne sports politik at sende et signal, og at opfordre og opmuntre alle medlemmer, familier og ansatte til at være i dialog med os og hinanden om sport/idræt/leg og bevægelse, så vi hele tiden er i udvikling. Dette er et emne, der er vigtigt for os alle, og som, der er mange meninger om. Vi går op i adfærd på banen og udenfor banen, så alle kan øve sig i at være gode og dårlige tabere/vindere. Vi forsøger at inkludere alle, så vi sammen kan skabe rammerne for aktiviteten hvor vi involvere medlemmerne til medbestemmelse (ex. dommer/lave hold). 

 

E-sport

 I klubbens e-sports lokaler, er man garanteret sjov og hygge samt godt kammeratskab. Vores fokuspunkter er digital dannelse og venskaber på kryds og tværs. Vi har en pædagogisk tilgang til de spil vi berører, og har en sund indstilling til det at dyrke e-sport. I løbet af en trænings time berører vi hvordan man træner e-sport, hvordan de professionelle dyrker e-sport, hvordan man måske ikke skal spille computer kun, men kroppen også er vigtig at aktivere. Dette er bare nogle af de emner der bliver bragt op i hvis man går til e-sport i Fritidscener Østerbro Nord. I e-sport lokalerne løfter vi flok ved at hjælpe hinanden og styrke de svageste led. Fællesskabet bliver til hver en tid vægtet højere end konkurrencen, men man går ind til hver en kamp for at vinde. E-sport er en holdsport, hvor vi løfter i flok, og resultater kommer kun ved sammenarbejde som ved alle andre holdspil.