Om Institutionen


3 forskellige adresser - ét fritidscenter

Siden den 1. august 2016 har de 3 klubber, Karlsvognen, Klub Kildevæld og Klub Kennedy - Kennedygården, fungeret som ét samlet fritidscenter. Vi holder stadig til på de kendte matrikler, men tænker Os som én samlet enhed.

Tanken med etabléringen af ét stort fritidscenter er at skabe en større sammenhæng for børn og unges hverdag i bydelen, og er en del af Københavns Kommunes visioner for fremtidens fritidstilbud.

Fælles afsæt på tværs af matrikler

I Fritidscenter Østerbro Nord prioriterer vi, at der altid er plads til en fordybende snak, eller blot en snak om ”vind og vejr”. Vi giver os tid til at få løst konflikter når de opstår, her er det vigtigt at alle bliver hørt, så alle kan gå hjem fra sin klub, med en god følelse i maven.

Vi vil gerne opfordre Jer forældre til at henvende Jer til Os, hvis I har spørgsmål, ris eller ros, så vi kan tage hånd om det, så hverdagen hos Os er tryg for såvel børn, forældre og medarbejdere.

Vi glæder Os til at modtage Jeres barn i klubben og håber på, at vi sammen med Jer, kan være med til at skabe en god og tryg hverdag med en masse gode oplevelser.

Venlige hilsner fra hele personalet i Fritidscenter Østerbro Nord: Karlsvognen, Kennedygården og Kildevæld.

Januar 2017