Fritidscenter Østerbro Nord (FCN)

Velkommmen til FCN

Den 1. august er klubberne Kennedygården, Kildevæld og Karlsvognen blevet slået sammen til Fritidscenter Østerbro Nord (FCN). Fritidscenteret skal skabe flere muligheder på tværs af klubberne og bredes ud, til et samarbejde med lokalmiljøet og foreninger. På hjemmesiden kan du orientere dig om dagligdagen, aktiviteter og værdier i FCN.
Vi ser frem til at byde børn og forældre velkommen.

Nicola Heiberg
Fritidscenter leder

Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

I Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene.

Derfor har alle forældre i kommunale og selvejende institutioner nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med deres barns institution.

Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.