Fritidscenter Østerbro Nord (FCN)

Kære forældre

Sundhedsstyrelsen meldte tirsdag aften sundhedsfaglige retningslinjer ud om, hvordan vi skal åbne vores skoler, specialskoler, fritidshjem og klubber op fra på onsdag den 15. april.

 

På den baggrund er vi i København i fuld gang med at planlægge genåbningen af alle vores skoler, specialtilbud, fritidshjem og klubber. Genåbningen vil ske i takt med, at hver enkelt sted lever op til sundhedsmyndighedernes krav, så dagligdagen for dit barn kan håndteres sundhedsmæssigt forsvarligt. Vi skal bl.a. sikre, at Sundhedsstyrelsens krav om god plads, begrænsede sociale kontakter, procedurer for hyppigt håndvask og grundig rengøring mm er på plads. 

 

Alle forældre vil i slutningen af påsken modtage besked om, hvordan den præcise model for genåbning vil se ud på jeres skole, fritidshjem eller klub fra onsdag den 15. april. 

 

Vi ved, at Børne- og Undervisningsministeriet arbejder med retningslinjer for, hvis enkelte forældre har et behov for, at deres børn fritages fra at møde op i skolen. Det hører i naturligvis nærmere om, så snart vi ved mere. 

 

Alle forældre snart vil modtage en orientering gennem e-Boks fra Sundhedsstyrelsen om krav og gode råd ift. at mindske smitterisikoen.  

 

Læs mere på www.kk.dk/pasning-og-skole-coronainfoOvenstående tekst er fra forvaltningen, det er de oplysninger vi har indtil videre.

Jeg skal i sammen moment gøre Jer opmærksomme på, at det på nuværende tidspunkt kun gælder de børn som går i 4. og 5. klasse  


Med venlig hilsen

Nicola Heiberg

Fritidscenter leder 

Den 1. august er klubberne Kennedygården, Kildevæld og Karlsvognen blevet slået sammen til Fritidscenter Østerbro Nord (FCN). Fritidscenteret skal skabe flere muligheder på tværs af klubberne og bredes ud, til et samarbejde med lokalmiljøet og foreninger. På hjemmesiden kan du orientere dig om dagligdagen, aktiviteter og værdier i FCN.
Vi ser frem til at byde børn og forældre velkommen.

Venlig hilsen
Nicola Heiberg
Fritidscenter leder

Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

I Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene. 

Derfor har alle forældre i kommunale og selvejende institutioner nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med deres barns institution.

Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.